Çankırı’da aranan 97 şahıs yakalandı
Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri tarafından 20-26 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde hakkında yakalama kararı bulunan 97 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 20-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışma ve operasyonlarda, hakkında yakalama kararı bulunan 97 aranan şahıs ve 4 düzensiz göçmen yakalandı. Hakkında yakalama kararı bulunan şahıslardan 17’si tutuklanırken, düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmesi için haklarında işlem başlatıldı.
Ekipler tarafından narkotik ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen 5 ayrı operasyonda 14 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 12 gram bonzai, 1 gram esrar, 3,53 gram metamfetamin, 1,50 gram amfetamin, 733 adet sentetik ecza hapı, 0,71 gram sentetik kannabinoid ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Trafik denetimleri kapsamında ise bin 678 sürücüye idari işlem uygulanırken, 104 araç trafikten men edildi.
Yorumlar (0)
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu.