Enerjisa Dağıtım Şirketleri nden deprem bölgesine ilişkin açıklama

7 Şubat 2023 11:59

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nden deprem bölgesine ilişkin açıklama

Enerjisa Dağıtım Şirketleri nden deprem bölgesine ilişkin açıklama
Enerjisa Enerji’den deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin yapılan açıklama, ’Devreye aldığımız afet planlarımız uyarınca destek ekiplerimiz gerekli tüm araç ve çeşitli büyüklükteki jeneratörlerle, diğer dağıtım bölgelerimiz Başkent EDAŞ ve Ayedaş’tan deprem bölgesine sevk edilmiştir’’ denildi.

Enerjisa Enerji, Kahrmanmaraş’ta yaşanan depremin ardından yapılan çalışmalar hakkında yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

’’Enerjisa Dağıtım Şirketleri olarak hizmet verdiğimiz 3 elektrik dağıtım bölgemizden biri olan ve deprem kaynaklı elektrik kesintileri yaşanan Toroslar EDAŞ şebekesindeki arıza tespit ve onarım çalışmalarına, saha çalışanlarımızın can güvenliklerinin teminini takiben ivedilikle başlanmıştır.

Devreye aldığımız afet planlarımız uyarınca destek ekiplerimiz gerekli tüm araç ve çeşitli büyüklükteki jeneratörlerle, diğer dağıtım bölgelerimiz Başkent EDAŞ ve Ayedaş’tan deprem bölgesine sevk edilmiştir.

Bölgeye ulaşan ekiplerimiz sahadaki çalışmalarına başlamış, jeneratörlerimiz ise bölgedeki afet çalışmalarının enerji ihtiyacına destek olmak üzere aktif hale getirilmiştir.

Toroslar EDAŞ elektrik dağıtım şebekemiz dâhilinde, başta Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Adana illerimiz olmak üzere, fiziki arıza tespit ve onarım çalışmaları hassasiyetle yürütülmektedir.

Öte yandan, arıza onarımı tamamlanmasına rağmen güvenlik nedeniyle enerji verilmeyen bölgeler bulunmakta olup, enerjilendirme faaliyetleri arama kurtarma çalışmalarında çarpılma kaynaklı hayati riskleri önlemek adına, ilgili kamu kurumları ile yürütülen koordinasyon çerçevesince sürdürülmektedir.’’
Etiketler :
Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +