Özkan Öksüz...



Özkan Öksüz...
19  Eylül  2010  Pazar

Sayın Özkan Öksüz Altınekin Sağlık Ocağı personelini böyle üzmüş

Geçtiğimiz hafta sonunda ‘Allah aşkına yaz’ başlıklı bir mail aldım. Merakla açıp okumaya çalıştım. Sonra bir daha bir daha okudum. Mailde ki cümleler çok net ve düzgün idi. kelimelerde ise büyük bir kırgınlık ve üzüntü vardı. Hayal kırıklığı yaşanmıştı. Bizde basının ‘vatandaşın sesi’ olma ve kamu adına görevi yapma bilinci ile bu elektronik postayı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Tabii Sayın vekilimizin de belki bu konuda söyleyeceği bazı şeyler vardır. Kendilerinden konu ile ilgili bir açıklama gelirse onu da seve seve yazacağımızı hatırlatarak adeta bize yalvararak yayınlanması istenen bu maili sizlerle paylaşıyoruz. 

……………

“Selam Uğur abi;

Sağlık ve afiyette olman dileğimle;

AK Partiden Cihanbeyli, Kulu ilçelerine referandumdaki katkılarından dolayı teşekkür için heyet göndermiş ve dönüşte, Altınekine 'de uğramışlar. Buraya kadar her şey normal şundan sonraki hadiseye bakar mısın?

Bugün (16.09.2010) mesai dışı bir saatte personel yemek yerken Özkan Öksüz Altınekin Sağlık Ocağına uğramış. Sağlık Grup Başkanı doktor hanım ve diğer personel yemek yerlerken, koridorlarda bir bağırtı ve çağırtı duyup grup başkanı ve bazı personel koridora çıkmışlar, nereden geliyor bu bağırtı diye! Birde bakmışlar ki Vekil Özkan Öksüz bağıran çağıran.

''Ben vekilim neredesiniz, ne biçim bir yer burası, akşamları neden burada iğne falan yapılmıyor” falan filan diye bağırarak hakaretler yağdırarak uygunsuz bir tavırla kırmış dökmüş. Hâlbuki Sağlık grup Başkanıyla uygun bir şekilde konuşsa, hakaret etmeden... Ama nafile. Daha sonra ‘Bu Altınekin hep problem, Cihanbeyli ve Kulu'da harika hizmetler yapıyoruz” diye bağırarak çekmiş gitmiş. Hiç kimse vekil'in bu tavrının sebebini anlamamış. Sağlık grup başkanına bir cevap hakkı bile vermeden, tehditler savurarak çekmiş gitmiş. Personel şok geçirmiş.


AK Partili vekilimiz Sayın Özkan Öksüz’ün geçtiğimiz hata içerisinde Altınekin Sağlık Ocağında oradaki görevli personele karşı davranış biçimi konuşma üslubu bize ulaşan bilgilere göre personeli çok üzmüş adeta yaralamış. Belki de gönülleri kırılan bu insanlar Sayın Özkan’dan böyle bir davranış biçimi beklemedikleri için yaralanmışlar. İnşallah Sayın vekilin yolu bir daha Altınekin’e düşerse bu personelin gönlünü alır diye umut ediyoruz. 

Şimdi sormanızı istiyorum; Vekil (Özkan Öksüz) 'e; Karşısındakine bağırarak çağırarak, hakaretler ederek adeta vekil olduğunu unutup asillerin karşısına (vatandaşa yani vekaletini aldıklarına) bu şekilde bir tavır insani bir tavır mıdır? Bir sıkıntı varsa bu kurumun yetkililerine çelebi bir tavırla durumu anlatırsın ve problemi çözersin. ikinci sorumda AK parti yetkililerine, İl başkanına (Ahmet Sorgun)'a sormanızı istiyorum bu tavırları yapan vekil partiden tiksindirir mi yoksa partiyi sevdirir mi?

Vekil olmak vatandaşa bağırmayı, hakaret etmeyi gerektirir mi?

Bu soruları referandumda evet diyen ve AK partiye oy vermiş ve Başbakana muhabbet besleyen bir vatandaş olarak soruyorum ki partizan bir e-mail olmadığını ifade etmiş olayım..Konuyu şu temennimle bitirmek istiyorum;

İnşallah gelecek seçimlerde çelebi tavırlı, kültürlü, vatandaşa hizmeti nezaketle yürüten vekillere Konya’mızda temsil yetkisi vermek dileğiyle bu tavrı kınıyor ve bu olayı yazmanızı rica ediyorum.

Saygılarımla....”

………….

Yarın yeniden görüşebilmek umudu ile hoş çakalın

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Sevmek keman çalmak gibiymiş. Bilmeyenler kötü sesler çıkartırmış
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Peşin hükümlü olmayı huy edinmediğimiz zaman ADAM oluruz

11402 kez okunmuştur. Sayfayı Yazdır


Yazarın Diğer Yazıları
Rektör Süleyman
Bir Kerecikten Bir Şeycik Olmaz
Bunlar Mangal Kömürü Dumanı
Sema
Mevlana Filmi!
Konya’nın Temiz ve Kirlisi
Konyalı’nın Uçak Şansızlığı
Mhp
Yol ve Okul...
Türk Olmak!
Miras...
Eğitim İşığı
Mhp...
Hükümet Meydanı’nın Arka Yüzü
Sgk...
Anlamlı Bir Hikâye
Üniversite Toki Yolu
Beklerim
Öğretmeni Bile Ağlatan Zihniyet
Mutlu Ailenin Sırrı...






KÖŞE YAZARLARI

ÜYELİK SİSTEMİ
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum | Üye Ol

GÜNDEMDE ÖNE ÇIKANLAR

HAFTALIK ÇOK OKUNANLAR

Mayıs2012 Haberleri
  Pz  Pzt  Sa  Ça  Pe  Cu  Cmt  
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Sitemizde Aktif

kişi gezmektedir.


Konya Haber 42 © 2006-2008 Tüm hakları saklıdır. / KONYA
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Rss Akışı