Konya Emniyeti’nden Konyaspor Taraftarına Vaduz Maçı Uyarısı

10 Ağustos 2022 15:00

Konyaspor, 11 Ağustos 2022 Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi rövanş maçında Vaduz ile Konya’da karşı karşıya gelecek. Hem Konya Emniyeti hem de Konyaspor, taraftarları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı ve uyardı. İşte ayrıntılar.

Konya Emniyeti’nden Konyaspor Taraftarına Vaduz Maçı Uyarısı

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile deplasmanda mücadele eden Konyaspor, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Bir üst tura çıkmak için avantaj sağlayan Konyaspor, Konya’da oynanacak rövanş karşılaşmasına hazırlanıyor.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Konyaspor, seyircisi önünde galibiyetle bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

KONYA EMNİYETİNDEN TARAFTARA UYARI  

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, maçlarda yoğunluktan dolayı yaşanan aksaklıkların önüne geçmek için taraftarlara uyarılarda bulundu.

Açıklamada, maçlara son dakikalarda gelinmesinden kaynaklı hem trafikte hem de stadyum girişindeki turnikelerde aksaklıkların yaşandığı ve vatandaşların maça geç girerek mağdur olduğu ifade edildi.

2 SAAT ÖNCE KAPILAR AÇILACAK

Konya Emniyeti, bu sorunların yaşanmaması için maç başlama saatinden 2 saat önce taraftarların stadyuma alınmaya başladığını, taraftarların en az bir buçuk saat önce gelerek stada girmesi halinde hem aksaklıkların yaşanmayacağı hem de taraftarların mağdur olmayacağını bildirdi.

“ALTERNATİF GÜZERGAHLARI KULLANIN”

Ayrıca maç saati yaklaştığında stadyum güzergahında belli yollarda yığılmalar olduğu için trafik akışının olumsuz etkilendiği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklanan alternatif yolların kullanılması halinde hem trafik yoğunluğu yaşanmayacağı hem de taraftarların kısa sürede stadyuma ulaşabileceği ifade edildi.

konya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi.jpg

Konya Büyükşehir Stadyumuna giden alternatif yollar şu şekilde duyuruldu:

- Beyşehir Çevre Yolu Caddesinden Stadyuma 1. Güzergah

Hadimi Caddesi, İsmail Kaya Caddesi, Hat Caddesi, Kerem Sokak, Stadyum

- Beyşehir Çevre Yolu Caddesinden Stadyuma 2. Güzergah

Hadimi Caddesi, İsmail Kaya Caddesi, Abdülhamithan Caddesi, Kaletaş Caddesi, Stadyum

- Beyhekim Caddesinden İstanbul Yolu Caddesine

Kaletaş Caddesi, Abdulhamithan Caddesi, Beyhekim Caddesi, Elmalılı Hamdi Hoca Caddesi, İstanbul Yolu Türmak Kavşağı

- Edipoğlu Caddesinden İstanbul Caddesine

Edipoğlu Caddesi, Bağdaş Caddesi, Güzeldere Caddesi, Uluyayla Caddesi, Yeni İstanbul Caddesi

KONYASPOR KULÜBÜ AÇIKLAMASI

Konyaspor’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada da şu ifadeler yer aldı: “Stadyum kapıları, maçın başlama vuruşundan 2 saat önce taraftarlarımıza açılacaktır. Stadyum giriş kapılarında oluşabilecek muhtemel kalabalığın önlenmesi açısından BATI ÜST ve BATI ALT tribünlerindeki turnike sayıları arttırılmıştır. Girişlerdeki yoğunluğu önlemek için bir buçuk saat önce stadyuma giriş yapmanız ve turnike önlerinde biletsiz içeriye girmek isteyenlerin güvenlik güçlerine bildirmesi önem arz etmektedir.”

konya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi-001.jpg

Konya Emniyeti, stadyuma ulaşılacak alternatif güzergahların yer aldığı haritaları da yayınladı.

konya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi.jpegkonya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi-001.jpegkonya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi-002.jpegkonya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi-003.jpegkonya-emniyetinden-konyaspor-taraftarina-vaduz-maci-uyarisi-004.jpeg  

Yorumlar (0)
Hava Durumu
+7
°
C
H: +
L: +
Konya
Çarşamba, 04 Aralık
7 Günlük Hava Tahmini
Pe Cu Ct Pz Pt Sa
+ + + + + +10°
-2° -1° + +