Hayata Saniye İle Veda Etti !
Van'ın Erciş İlçesi'ne 2 ay önce öğretmen olarak atanan bekar Melahat Dönmez'in, 2002 yılında Konya'da içinde bulundukları minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 7 yaşındaki kardeşi Murat ve 22 yaşındaki ablası Çiğdem'in hayatını kaybettiği, kendinin ise yaralı olarak kurtulduğu belirtildi.

Melahat Dönmez'in cenazesi Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından gözyaşları içinde ilçe mezarlığında kardeşlerinin mezarının yanına defnedildi. 2 çocuğunu trafik kazasında kaybettikten sonra bir çocuğunu da depreme kurban veren emekli öğretmen 54 yaşındaki Ali Dönmez, gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuklarından geriye 25 yaşındaki Fatma Tunç, isminde bir kızı kalan baba Dönmez yakınları tarafından teselli edildi.
SANİYE İLE DEPREME YAKALANMIŞ
Melahat Dönmez'in kazadan yaralı kurtulup depreme yenik düştüğünü belirten, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, şunları söyledi:
"Çok kötü bir olay. Daha bu sene öğretmenliğe başlamış bir gencimizdi. Olayı, yanındaki yaralı arkadaşının telefonuyla öğrendik. Depreme saniyelik bir durumla yakalanmış. Apartmanın kapısından çıkarken, kapının kirişi yıkılmış. Melahat Dönmez, enkaz altında kalırken, diğer arkadaşı ayaklarından yaralanmış.'' olduğu belirtildi.
FOTOĞRAFLAR : ATİLLA KOCAOĞLU
|